De Kunstbarbaar
kunstwerken

Welkom bij de KunstBarBaar 

Ook in deze rare tijden zorgt De KunstBarBaar ervoor dat uw kantoor er iedere dag weer piekfijn uitziet

 

Voor een afspraak bij u op kantoor om onze uitgebreide collectie schilderijen en lijsten te bekijken, belt u

06 28684120

of stuur een e-mail naar

info(at)kunstbarbaar.nl

  

Ten tijde van corona

We kunnen ons voorstellen dat u niet zit te wachten op een uitgebreide presentatie bij u op kantoor in verband met de aangescherpte corona regels. Indien gewenst kunnen we een presentatie geven met een mondkapje op, en natuurlijk houden we anderhalve meter afstand. Alle hygieneregels worden door ons in acht genomen om u en onszelf te beschermen.

 Werken vanuit huis

Misschien werkt u op het moment grotendeels vanuit huis, of is de regelgeving op uw bedrijf dusdanig dat u alleen post-corona afspraken wilt maken.

Die afspraak kunnen we nu al maken! Stuur een e-mail naar info (a) kunstbarbaar.nl, dan kunnen we een afspraak in de toekomst inplannen.

Op afstand

Dan is er ook altijd nog de mogelijkheid dat we samen telefonisch of per e-mail bekijken wat uw wensen zijn, en u een daarop aangepaste collectie via de site of per e-mail doen toekomen. Gewoon om thuis te bekijken.

Het is zelfs mogelijk dat u een foto van de muur of muren waarop u een schilderij wilt hangen aan ons toestuurt, en wij daar onze schilderijen digitaal aan 'ophangen'. Probeert u het eens!

Hebt u speciale wensen of voorkeuren, laat het ons weten!

 

c - KunstBarBaar / KB-ArtToday